Saturday, September 6, 2014

Τραγανό κραμπλ

 http://www.elle.gr/article.asp?catid=24248&subid=2&pubid=129676484


Τραγανό κραμπλ:

Χτυπάτε με σύρμα
1 κρόκο αυγού,
50 ml ζαχαρούχο γάλα και
50 γραμμ. μαλακό βούτυρο.

Προσθέτετε στο μείγμα 100 γραμμ. αλεύρι και ζυμώνετε.

Κάνετε μια μπάλα, την τυλίγετε με μεμβράνη και την αφήνετε στην άκρη για 60'.

Ανοίγετε τη ζύμη σε πάχος ½ εκ. και την τοποθετείτε σε ταψί.

Την ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για 15'.

Μόλις είναι έτοιμη, τη θρυμματίζετε με ένα πιρούνι.

Το κραμπλ ταιριάζει ιδανικά με γιαούρτι ή μους βανίλιας.

No comments:

Post a Comment