ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ
4 κουπες αλευρι()
2 φακελακια ξερη μαγια η'50 γρ νωπη
1 πρεζα ζαχαρη
2 κ.γλυκου αλατι
400 ml γαλα εβαπορε αραιωμενο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια λεκανιτσα βαζουμε το αλευρι,την μαγια,ζαχαρη, αλατι
και ριχνουμε σιγα σιγα το γαλα,ανακατευουμε και ζυμωνουμε
ωστε να δουμε μια ευκολοπλαστη ζυμη.
να φουσκωσει.
Στην συνεχεια λαδωνουμε το μεγαλο ταψι του φουρνου μας, την απλωνουμε
και πιεζουμε με τα δαχτυλα μας την ζυμη να φτασει στα τοιχωματα του ταψιου,
τομάτα λιωμένη και λίγο κέτσαπ,
μανιτάρια ,
ντομάτες κομένες φέτες ψιλές,
μπέικον,
λιγο λουκάνικο φέτες,
λιγη φέτα,
τυρί μαλακό να καλύψουμε τα υλικά ,
της κουζινας Νο 40 ,αν θελετε λιγοτερη ποσοτητα καντε την μιση δοση
και βαλτε τη σε ταψι Νο 32.
ευχαριστω πολυ για την προτιμηση σας
ReplyDeleteΑποστολος